La nostra

CARTA

Menú

DEGUSTACIÓ

Crema

del dia.

Amanida de temporada

Burrata, tíbia de bolets…

El nostre tartar

de tonyina vermella, alvocat i brots.

Pasta de la casa

Linguine, raviolis…

Peix del dia

Bacallà al suflé d’allioli, salmó fumat, pop…

Especialitat de carn

Ploma, rellom, secret…

Mínim per a 2 persones. Inclou postre i ampolla de vi de la casa.

35

Per començar i compartir

ENTRANTS

Crema de verdures

del dia.

7,50

Musclos

al vi blanc.

9

Anxoves 00

del cantàbric amb pa amb tomàquet.

12

Encocat de gambes

Gambes banyades en una deliciosa salsa del Carib una miqueta picant.

16

Hummus

amb crudités i torradetes.

7,90

Les nostres croquetes

Assortit de les croquetes casolanes.

9

Piruletes de gamba

Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.

9,80

Ous estrellats

Ous estrellats amb pernil de Guijuelo (Delagon)

10,90

Les més fresques

AMANIDES

La de Burrata

amb tomàquets confitats, pesto verd i fruits secs.

9

Milfulles

de tomaquet, salmó i alvocat i mesclum.

12

Tèbia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.

10

Els Hidrats

PASTES

Els linguini de la casa

amb all, bitxo i gambes.

10

Ravioli de marisc

amb salsa de escamarlans.

12

Raviolis de foie

amb tartufata i parmesà.

12

Raviolis infantils

Raviolis amb forma d’animalons farcits de formatge amb salsa de tomaquet.

9

Els nostres

PEIXOS

Carppacio de bacallà

amb tomàquet fresc i olivada.

14

El nostre bacallà

al souflée d’allioli amb patata al forn.

15

Pop a la planxa

amb patata i allioli de mel.

18

Tàrtar de tonyina de la casa

amb alvocat i sakura mix.

14

El salmó

fumat en calent amb espècies, baies finlandeses i verduretes.

18

Carpaccio de pop

amb gnocci de patata violeta i el seu amanit.

16

Per als carnívors

CARNS

Carpaccio black angus

amb ruca i parmesà.

13

Melós de vedella

amb parmentier de patata i bolets.

15,70

Ploma ibèrica

de gla a la planxa amb la seva guarnició.

18

Rellom

de vedella amb un escalop de foie el Greco.

22

Carpaccio d'effilochée

amb confit d’ànec i foie amb mel de tòfona i figues.

16

cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negatiu

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

DM – DS: 13h a 16h / 20h a 23:30

DG: 13h a 16h

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2021 Caburé Gastrobar. Tots els drets reservats.