La nostra

CARTA

Menú

DEGUSTACIÓ

Crema

del dia.

Amanida de temporada

Burrata, tíbia de bolets…

El nostre tartar

de tonyina vermella, alvocat i brots.

Pasta de la casa

Linguine, raviolis…

Peix del dia

Bacallà al suflé d’allioli, salmó fumat, pop…

Especialitat de carn

Ploma, rellom, secret…

Mínim per a 2 persones. Inclou postre i ampolla de vi de la casa.

39

Entrants

Per començar i compartir

Crema de verdures

del dia.

7,50

Musclos

al vi blanc.

9

Anxoves 00

del cantàbric amb pa amb tomàquet.

12

Ous estrellats

Ous estrellats amb pernil de Guijuelo (Delagon)

13,50

Hummus

amb crudités i torradetes.

8,50

Les nostres croquetes

Assortit de les croquetes casolanes.

10

Piruletes de gamba

Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.

10,80

Amanides

Les més fresques

La de Burrata

amb tomàquets confitats, pesto verd i fruits secs.

11

Milfulles

de tomaquet, salmó i alvocat i mesclum.

12

Tèbia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.

11

Pasta

Els hidrats

Els linguini de la casa

amb all, bitxo i gambes.

12

Raviolis de foie

amb tartufata i parmesà.

12

Raviolis infantils

Raviolis amb forma d’animalons farcits de formatge amb salsa de tomaquet.

9

Carpaccios

d’estiu

Carpaccio de bacallà

Finíssimes làmines de babalao d’Islàndia amb tomàquet fresc i olivada

16

Carpaccio de gambes

Carpaccio de gambes amb freses de salmó, alvocat i sakura mix.

17

Carpaccio black angus

Carpaccio de vedella black angus amb rúcula i parmesà.

14

Carpaccio de foie

Fins encenalls de foie sobre effiloché de confit d’ànec acompanyat amb mel de tòfona i figues

19

Carpaccio de pop

Carpaccio de pop acompanyat de nyoquis i patates violeta

16

Peixos

Els més frescos

Bacallà de la casa

Llom de bacallà en tempura amb allioli d’all negre i acompanyat de tirabeques i pebrots del piquillo confitats

17,5

Pop a la planxa

Pota de pop a la planxa amb patata i allioli a la mel.

19,5

Rèmol al forn

Rèmol al forn acompanyat amb verduritas.

23,5

Tàrtar de tonyina de la casa

Tonyina vermella marinada a casa i acompanyat amb alvocat i sakura mix.

16

Salmó fumat

Salmó fumat en calent amb espècies, baies finlandeses i verduritas.

19,5

Pastís fred

Pastís fred d’escamarlans i porros

17

Carns

Per als més carnívors

Melós de vedella

Vedella guisada durant hores servida sobre parmentier de patata i acompanyat de bolets.

16,70

Rellom de vedella

Rellom de vedella amb un escalop de foie el Greco.

23

Ploma ibèrica

Ploma de porc ibèric de gla a la planxa amb la seva guarnició.

19,5

cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negativo

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

DL – DJ: 19:30 – 00:00

DV – DS: 13:00 a 17:00 / 19:30 – 00:00

DG: 13:00 a 17:00

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2022 Caburé Gastrobar. Tots els drets reservats.