La nostra

CARTA

Menú

DEGUSTACIÓ

Crema

del dia.

Amanida de temporada

Burrata, salmó, tíbia de bolets…

El nostre tartar

de tonyina vermella, alvocat i brots.

Pasta de la casa

Linguine, raviolis de bolets, foie o marisc…

Peix del dia

al suflé d’allioli

Especialitat de carn

Ploma, rellom, melós de vedella, curri de pollastre…
Mínim per a 2 persones. Inclou postre i ampolla de vi de la casa.

27

Per començar

ENTRANTS

Crema de verdures

del dia.

6,90

Musclos

al vi blanc.

9

Anxoves

del cantàbric amb pa amb tomàquet.

12

Hummus

amb crudités i torradetes.

7,50

Assortit de croquetes

de gamba vermella, bolets i rustit.

9

Pastís de porros

amb gambes i marisc.

10

De l'hort al plat

AMANIDES

Verda variada

Amanida verda variada amb verdures de temporada.

9

Burrata

amb tomàquets confitats, pesto vermell i fruits secs.

9

De cabdells

amb formatge fresc, sardines ahumades i carxofes a la romana.

10

Salmó

amb ventresca de salmó fumat en calent i burrata i olivada.

12

Tèbia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.

10

El sabor d'Italia

PASTES

Linguine

amb all, bitxo i gambes.

9

Raviolis de bolets

amb salsa de porccinis i tòfona.

9

Raviolis de marisc

amb salsa d’escamarlans.

10

Raviolis de foie

amb salsa trufada.

10

Els nostres

PEIXOS

Bacallà

al souflée d’allioli amb patata al forn.

14

Rèmul

a la planxa amb verduretes.

22

Carpaccio de bacallà

amb tomàquet fresc i olivada.

11

Carpaccio de salmó

amb encurtits.

12

Tàrtar de tonyina

amb alvocat i sakura mix.

14

Pop a la planxa

amb patata i allioli de mel.

18

Salmó

fumat en calent amb espècies i cruixent de parmesà.

18

Les nostres

CARNS

Carpaccio de Black Angus

amb ruca, parmesà i oli de tòfona.

12

Melós de vedella

amb parmentier de patata.

16

Pluma de por ibèric

a la planxa amb verdures i patata al forn.

19

Curri de pollastre

Amb arròs basmati i papadums.

12

Filet de bou

amb escalopa de foie, patata al forn i verduretes.

22

Carpaccio de foie

amb effiloché d’ànec i figues.

16

cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negatiu

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

DL – DG: 19:30 – 23h.

DV – DG: 13h – 16h.

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2020 Caburé Gastrobar. Tots els drets reservats.