La nostra

CARTA

Men煤

DEGUSTACI脫

Crema

del dia.

Amanida de temporada

Burrata, t铆bia de bolets…

El nostre tartar

de tonyina vermella, alvocat i brots.

Pasta de la casa

Linguine, raviolis…

Peix del dia

Bacall脿 al sufl茅 d’allioli, salm贸 fumat, pop…

Especialitat de carn

Ploma, rellom, secret…
M铆nim per a 2 persones. Inclou postre i ampolla de vi de la casa.

39

Entrants

Per comen莽ar i compartir

Crema de verdures

del dia.

8

Musclos

al vi blanc.

9

Anxoves 00

del cant脿bric amb pa amb tom脿quet.

12

Ous estrellats

Ous estrellats amb pernil de Guijuelo (Delagon)

14,50

Hummus

amb crudit茅s i torradetes.

8,50

Les nostres croquetes

Assortit de les croquetes casolanes.

10

Piruletes de gamba

Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.

12

Amanides

Les m茅s fresques

La de Burrata

amb tom脿quets confitats, pesto verd i fruits secs.

11

La Cabur茅

Amanida de tom脿quet de barbastre o montserrat amb ventresca de tonyina y ceba tendra.

12

T猫bia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de t貌fona.

11

Pasta

Els hidrats

Els linguini de la casa

amb all, bitxo i gambes.

12

Raviolis de foie

amb tartufata i parmes脿.

12

Raviolis infantils

Raviolis amb forma d’animalons farcits de formatge amb salsa de tomaquet.

9

Carpaccios

d’estiu

Carpaccio de bacall脿

Fin铆ssimes l脿mines de babalao d’Isl脿ndia amb tom脿quet fresc i olivada

16

Carpaccio de gambes

Carpaccio de gambes amb freses de salm贸, alvocat i sakura mix.

17

Carpaccio black angus

Carpaccio de vedella black angus amb r煤cula i parmes脿.

17

Peixos

Els m茅s frescos

Bacall脿 de la casa

Llom de bacall脿 en tempura amb allioli d’all negre i acompanyat de tirabeques i pebrots del piquillo confitats

17,5

Pop a la planxa

Pota de pop a la planxa amb patata i allioli a la mel.

19,5

R猫mol al forn

R猫mol al forn acompanyat amb verduritas.

23,5

T脿rtar de tonyina de la casa

Tonyina vermella marinada a casa i acompanyat amb alvocat i sakura mix.

16

Salm贸 fumat

Salm贸 fumat en calent amb esp猫cies, baies finlandeses i verduritas.

22

Carns

Per als m茅s carn铆vors

Mel贸s de vedella

Vedella guisada durant hores servida sobre parmentier de patata i acompanyat de bolets.

16,70

Rellom de vedella

Rellom de vedella amb un escalop de foie el Greco.

23

Ploma ib猫rica

Ploma de porc ib猫ric de gla a la planxa amb la seva guarnici贸.

21,5

cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negativo

C/ Rac贸, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

DM – DS: 13:00 a 16:00 / 19:30 – 23:00

DG: 13:00 a 16:00

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2022 Cabur茅 Gastrobar. Tots els drets reservats.