La nostra

CARTA

Menú

DEGUSTACIÓ

Crema

del dia.

Amanida de temporada

Burrata, tíbia de bolets…

El nostre tartar

de tonyina vermella, alvocat i brots.

Pasta de la casa

Linguine, raviolis…

Peix del dia

Bacallà al suflé d’allioli, salmó fumat, pop…

Especialitat de carn

Ploma, rellom, secret…

Mínim per a 2 persones. Inclou postre i ampolla de vi de la casa.

29

Per començar i compartir

ENTRANTS

Crema de verdures

del dia.

6,90

Musclos

al vi blanc.

9

Anxoves 00

del cantàbric amb pa amb tomàquet.

12

Bunyols de la iaia Pepita

Els nostres bunyols de bacallà de la casa.

9,80

Hummus

amb crudités i torradetes.

7,50

Les nostres croquetes

Assortit de les croquetes casolanes.

9

Piruletes de gamba

Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.

9,80

Ous estrellats

Ous estrellats amb pernil de Guijuelo (Delagon)

10,90

Les més fresques

AMANIDES

La de Burrata

amb tomàquets confitats, pesto verd i fruits secs.

9

El saltejat de la casa

Saltejat de bolets de temporada amb espàrrecs bladers i rovell d’ou.

9,90

Tèbia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.

10

Els Hidrats

PASTES

Els linguini de la casa

amb all, bitxo i gambes.

9

Raviolacci de carxofa

amb una suau salsa de formatges i oli de farigola.

11,80

Raviolis de foie

amb tartufata i parmesà.

10

Raviolis de tòfona

coronats amb un ou ferrat, la nostra reversió dels clàssics ous fregits amb tòfona.

12,70

Els nostres

PEIXOS

Arròs negre

de puntetes i allioli de salicornia.

12,50

El nostre bacallà

al souflée d’allioli amb patata al forn.

14

Pop a la planxa

amb patata i allioli de mel.

18

Tàrtar de tonyina de la casa

amb alvocat i sakura mix.

14

El salmó

fumat en calent amb espècies, baies finlandeses i verduretes.

18

Per als carnívors

CARNS

Carpaccio black angus

amb ruca i parmesà.

12

Secret ibèric

Secret ibèric a baixa temperatura sobre llentia de caviar i crema de pebrot italià fregit.

15,50

Confit d'ànec

amb salsa de fruits vermells i parmentier de patata.

16

Ploma ibèrica

de gla a la planxa amb la seva guarnició.

18

Rellom

de vedella amb escalopa de foie el Greco sobre crema de ceba fumada.

22

``Rabo de toro``

El clàssic “rabo de toro” amb crema de nap, chiribia i salsa de vi.

15,70

cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negatiu

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

DM – DG: 13h. – 16h.

DJ – DS: 19h – 21:30h.

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2020 Caburé Gastrobar. Tots els drets reservats.