La nostra
CARTA
Menú
DEGUSTACIÓ
El nostre menú degustació està elaborat amb els millors productes de temporada, per això varia segons la disponibilitat del mercat. Per conèixer la proposta actual, us recomanem que ens truqueu i estarem encantats d’informar-vos.
Entrants
Per començar i compartir
Crema de dia
del dia.
8
Musclos
al vi blanc.
10,60
Anxoves 00
del cantàbric amb pa amb tomàquet.
13
Ous estrellats amb llamàntol
Ous estrellats amb llamàntol pelat i làmines de tòfona negra
26
Ous estrellats amb pernil Ibéric
Ous estrellats amb pernil Ibéric
16
Hummus
amb crudités i torradetes.
8,50
Les nostres croquetes
Assortit de les croquetes casolanes.
10
Piruletes de gamba
Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.
12
Flor de Carxofa
Flor de carxofa amb cruixent de pernil ibèric, ceps confitats i foie.
9
Amanides
Les més fresques
La de Burrata
amb tomàquets confitats, pesto verd i fruits secs.
11
La Caburé
Amanida de tomàquet de barbastre o montserrat amb ventresca de tonyina y ceba tendra.
12
Tèbia de bolets
amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.
12
Pasta
Els hidrats
Els linguini de la casa
amb all, bitxo i gambes.
12
Raviolis de foie
amb tartufata i parmesà.
14
Raviolis infantils
Raviolis amb forma d’animalons farcits de formatge amb salsa de tomaquet.
9
Carpaccios
d’estiu
Carpaccio de bacallà
Finíssimes làmines de babalao d’Islàndia amb tomàquet fresc i olivada
16
Carpaccio de gambes
Carpaccio de gambes amb freses de salmó, alvocat i sakura mix.
17
Carpaccio black angus
Carpaccio de vedella black angus amb rúcula i parmesà.
17
Peixos
Els més frescos
Bacallà de la casa
Llom de bacallà en tempura amb allioli d’all negre i acompanyat de tirabeques i pebrots del piquillo confitats
17,5
Pop a la planxa
Pota de pop a la planxa amb patata i allioli a la mel.
21
Rèmol al forn
Rèmol al forn acompanyat amb verduritas.
25
Tàrtar de tonyina de la casa
Tonyina vermella marinada a casa i acompanyat amb alvocat i sakura mix.
16
Salmó fumat
Salmó fumat en calent amb espècies, baies finlandeses i verduritas.
24
Carns
Per als més carnívors
Melós de vedella
Vedella guisada durant hores servida sobre parmentier de patata i acompanyat de bolets.
16,70
Rellom de vedella
Rellom de vedella amb un escalop de foie el Greco.
25
Secreto Ibèric amb guarnició
18
Timbal de peus de porc
Peus de porc desossats, amb botifarra negra, bolets i mongetes de Santa Pau
18,50
Confit d’ànec
Amb parmentier de patata i chutney de prunes vermelles
19

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes
Migdies de Dimarts a Diumenge
De 13:00 ha 16:00 h
Nits de dimarts a dissabte
De 20:00 ha 23:00 h
Dilluns i diumenge nit
Tancat
Reserves:
(+34) 625 40 49 65