La nostra

CARTA

Menú

DEGUSTACIÓ

El nostre menú degustació està elaborat amb els millors productes de temporada, per això varia segons la disponibilitat del mercat. Per conèixer la proposta actual, us recomanem que ens truqueu i estarem encantats d’informar-vos.

Entrants

Per començar i compartir

Crema de dia

del dia.

8

Musclos

al vi blanc.
10,60

Anxoves 00

del cantàbric amb pa amb tomàquet.
13
Ous estrellats amb llamàntol
Ous estrellats amb llamàntol pelat i làmines de tòfona negra
26
Ous estrellats amb pernil Ibéric
Ous estrellats amb pernil Ibéric
16

Hummus

amb crudités i torradetes.

8,50

Les nostres croquetes

Assortit de les croquetes casolanes.

10

Piruletes de gamba

Piruletes cruixents de gamba amb tikka masala.

12

Flor de Carxofa
Flor de carxofa amb cruixent de pernil ibèric, ceps confitats i foie.
9

Amanides

Les més fresques

La de Burrata

amb tomàquets confitats, pesto verd i fruits secs.

11

La Caburé

Amanida de tomàquet de barbastre o montserrat amb ventresca de tonyina y ceba tendra.

12

Tèbia de bolets

amb mezclum de 9 fulles, llagostins i oli de tòfona.
12

Pasta

Els hidrats

Els linguini de la casa

amb all, bitxo i gambes.

12

Raviolis de foie

amb tartufata i parmesà.
14

Raviolis infantils

Raviolis amb forma d’animalons farcits de formatge amb salsa de tomaquet.

9

Carpaccios

d’estiu

Carpaccio de bacallà

Finíssimes làmines de babalao d’Islàndia amb tomàquet fresc i olivada

16

Carpaccio de gambes

Carpaccio de gambes amb freses de salmó, alvocat i sakura mix.

17

Carpaccio black angus

Carpaccio de vedella black angus amb rúcula i parmesà.

17

Peixos

Els més frescos

Bacallà de la casa

Llom de bacallà en tempura amb allioli d’all negre i acompanyat de tirabeques i pebrots del piquillo confitats

17,5

Pop a la planxa

Pota de pop a la planxa amb patata i allioli a la mel.
21

Rèmol al forn

Rèmol al forn acompanyat amb verduritas.
25

Tàrtar de tonyina de la casa

Tonyina vermella marinada a casa i acompanyat amb alvocat i sakura mix.

16

Salmó fumat

Salmó fumat en calent amb espècies, baies finlandeses i verduritas.
24

Carns

Per als més carnívors

Melós de vedella

Vedella guisada durant hores servida sobre parmentier de patata i acompanyat de bolets.
16,70

Rellom de vedella

Rellom de vedella amb un escalop de foie el Greco.
25

Secreto Ibèric amb guarnició

18
Timbal de peus de porc
Peus de porc desossats, amb botifarra negra, bolets i mongetes de Santa Pau
18,50
Confit d’ànec
Amb parmentier de patata i chutney de prunes vermelles
19
cabure_gastrobar_resturant_sant_pere_de_ribes_sitges_barcelona_-_logo_logotip_negativo

C/ Racó, 6 – 08810 Sant Pere de Ribes

Migdies de Dimarts a Diumenge
De 13:00 ha 16:00 h

Nits de dimarts a dissabte

De 20:00 ha 23:00 h

Dilluns i diumenge nit

Tancat

Reserves:

(+34) 625 40 49 65

2022 Caburé Gastrobar. Tots els drets reservats.